Uw binnen- of buitendeur afhangen is een vak apart.

EM Deuren maakt gebruik van ultramoderne inmeet-apparatuur om uw deur kozijnvolgend in te meten. Wij maken gebruik van de Proliner 8 voor het allerbeste resultaat.

Proliner klein

       Met dit ultramodern inmeetapparaat meten wij uw kozijn exact digitaal in. De maatvoeringen worden nauwkeurig overgezet op onze ultramoderne schaafbank,
waarna wij uw deur geheel kozijn volgend pas en arms maken. Vervolgens worden de scharnieren ingekroost, slotkast gefreesd met de voorplaat en de benodigde dwarsboringen voor het deurbeslag.

       Wanneer u als klant uw deur in kleur wilt laten spuiten, wachten wij nog even om het hang- en sluitwerk, zoals scharnieren en sloten, te monteren. Dit gebeurt pas als de deur geheel klaar (op kleur) is. Vervolgens wordt uw binnendeur, buitendeur of glazen deur professioneel en vakkundig afgehangen, zodat u er jaren plezier van heeft. 

       Ook voor het op kleur laten spuiten van uw deuren kunt u terecht bij EM Deuren. In samenwerking met de beste interieurspuiter in Dongen kunnen wij u alle mogelijke kleuren en variaties in alle soorten, maten en uitvoeringen qua deuren voor u uitvoeren.
Conclusie: Voor professionele afhangservice van uw binnen- en buitendeuren moet u bij EM Deuren zijn. Deuren afhangen is namelijk een vak apart!

 

      NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP, EN VRAAG ONS NAAR ALLE MOGELIJKHEDEN!!!!

 

 

 

Schaaftafel detail klein